Sportfogadás bónuszok Bet365

bet365 MagyarA Central Coast Stadium dedikált “Luis Garcia” öböl még mindig a volt Liverpool kultusz hős A-League debütálásának előestéjén volt. De még a rajongó nélkül is, Garcia néhány ideges idõt vett fel a Gosford helyszínén tartott elsõ Bet365 edzés elõtt. A 37 éves Mariners aláírásával 24 órás forgószele volt. Péntek este, miután csütörtök délelőtt ünnepelték a Sydney-i repülőtéren, Garcia leállt az üzletre a pályán új csapattagjaival, akik szombat este tervezett háborús összeütközésbe készülnének a Wanderers-szel. Hétfő Focus: Ne bankolj Luis Garcia érkezésének megváltoztatásával A tengerészek Bet365 szerencséje Paul Connolly Bővebben

“Azt mondták nekem, hogy szép idő van itt” – mondta átkozottan Garcia.A spanyol 90 perces edzésen kényelmesen végigcsinálta a labdát, és a spanyolországi 20 sapka Bet365 tapintásának és finomságának bemutatását mutatta be.

Egy mérkőzésen, amely szezonálisan több mint 12 000 részt venne, Az ausztrál londoni szurkolók betöltötik a Bay 10-et, tiszteletben tartva a Garcia pólószámát, és azt a pozíciót, amellyel ebben a szezonban kerül sor. Az Európa Kupa győztesének törzskönyve Bet365 elkerülhetetlen várakozást teremtett annak ellenére, hogy több mint egy éve nem versenyzett.

És miközben Garcia észrevette, hogy ez a munkával jár, az ismeretlen előtt még mindig érezhető az érzés Szombat debütált a padról. “Ideges, izgatott, az az érzés, amivel minden alkalommal elmehetsz a mezőre” – mondta Garcia. “Ma reggel (edzésre) volt ez az érzésem, de aztán eljutottam a pályára.Győztes vagyok, és az egyetlen dolog, ami a fejemben van, hogy Bet365 megnyerje a játékot. Biztos vagyok benne, hogy ideges leszek. ”

Tony Walmsley jelezte, hogy kezdi Francesco Stella újonnan aláírását a No10 szerepében. “Tehát a jelenet készen áll Luis számára, hogy jöjjön be a második félidőben, és továbbra is hozzáadott értéket” – mondta az edző. “Tegnap nem jöhet ki egyenesen a gépből, és 90 perces játékot vethet a Wanderers ellen.Nem lenne értelme, és gyorsabban tudna befejezni, mint Bet365 amilyet elkezdett. “Walmsley azt mondta, hogy gondosan kezeli Garcia terhét, de még mindig úgy gondolja, hogy a csillagminőségének köszönhetően az utolsó helyezett oldalán a lendületet adják szükség. “Nem játszhatsz, ahol Luis játszott, és nem hoz sokat a csapatunk fiatal játékosaihoz” – mondta. “Az ifjúságra összpontosítunk, és vezetésre van szükségük a pályán – Luis ezt adja nekünk.

” Mindent el fogunk távolítani tőle, hogy természetesen Bet365 szemmel tartva, hogy megvédjük őt a bajnokság nehézségeitől. ”

tobb info: sportfogadás bónuszok