Sportingbet, Bet365 – sport fogadás online

Sportingbet sport fogadasA West Ham United kihasználta a Blackburn Rovers implóziót, miután Chris Taylorot szükségtelenül elküldték, hogy biztosítsák az átadást az FA-kupa negyeddöntőjébe. Mint Paul Lambert, a Rovers menedzsere azt mondta: “Én 55 percig gondoltam, nagyon jó Sportingbet sport fogadás online voltunk. A küldetés megöli minket, felnyitja a játékot. Ez elég kemény a 11-es ellen, és nem is beszélve 10-ről. “FA Kupa negyeddöntő draw: Chelsea szembesül trükkös utazással az Everton-be a hatodik fordulóban Tovább Taylor piros lapja a 2-1-es ponttal és a nyakkendővel a mérleg.A Rovers korai ólomát felborították, de a második félidő kezdete ígéretes volt, és nyomást gyakorolt ​​West Hamra, míg Taylor úgy döntött, hogy Victor Moses-t egy sem ember Bet365 földjén félúton Sportingbet veszi ki. Jonathan Moss, a játékvezető második sárga lapot mutatott a játékosnak, és West Ham még háromszor szerezte meg, miután kiküldte Cheikhou Kouyatét – a döntést a klub fellebbezhet.

A vendég No8 levágta Adam Henley sarkát, hátránya szerint túl messzire kellett volna tennie a labdát. Slaven Bilic, a West Ham menedzsere azt mondta: “Nem láttam a visszajátszást, de a helyzetemből nem vagyok boldog. Tudom, hogy a labda eljutott a Sportingbet kapustól, így biztosan nem egy gólszerzési lehetőség.Sajnálom, rendben van, de nem Bet365 piros kártyával, ezért fel fogunk hívni, és úgy gondolom, hogy nagyon erős ügyünk van. ”

Ez volt a nap egyetlen döntetlenje a nem Premier League klub és a West Ham a hetedik és a Rovers alacsony rangú helyzete a bajnokságban megnövelte a sokkhatást, ha a Lambert emberei sikeresen kiütötte volna a kalapácsokat. A skót oldala nyolc ponttal a csepp zónán, egy kényelmes párnát, de Lambert még mindig öt változtatást Sportingbet hajtott végre: Bilic négy pihentető Corry Evans, Grant Hanley és Jordi Gómez, akik Bet365 általában a legerősebb XI-t állítják itt.

Lambert 31 mérkőzést idézett 11 mérkőzésen és “hatalmas játék” szerdán a Derby megyében, de szégyen volt, hogy több mezőjéből többet nem játszott, hogy a lehető legjobb esélye legyen a fejlődésre. Amikor Ben Marshall Roversnek adta át a vezetést, Lambert megalapozottnak tűnt .Húsz perccel az ellenfél védelme után Elliott Bennett jobb szélen nyílt meg. Michail Antonio elindult, és Marshall útjára ugrott. Dimitri Payetnek szilárdan kellett volna állnia, de ahelyett, hogy a francia fél ugrott el, hogy megvédje magát, és Marshall 25 yardos befejezése alacsony szintre Bet365 emelkedett, Sportingbet szakszerűen a Darren Randolph bal keze mellett. a labdát, de csak hat percig tartották a vezetést. A kiegyenlítő volt az a fajta cél, amelyet minden menedzser gyűlöli, mivel Mózes szabadon engedhetett volna szabadon, mielőtt egy 20 yardos erőfeszítéssel hazamehetett volna Jason Steele fölött.

A 7000 Irons rajongói buliztak, Rovers vissza a legtöbb maradék a felét. A szünet után az utazási kontingens második célpontot tanusított.Ez egy Payet szabadrúgásból érkezett, amelyet ugyanaz a játékos nyert, miután egy védjegy futott, amiért Taylor hibát követett el, és megkapta a nyitó lefoglalását. Az otthoni büntetőpulttól balra eső pozíciótól a Payet egy 25 yardos körzetben meghajlott, amely a nyolcadik gólja volt az első szezonban a klubban. Payet ezt Sportingbet ünnepelte Bilic karjaiban, és a menedzser később azt mondta: “A labdán ott van Luka Modric az eddig edzett játékosok közül. Dimitri az egyik legjobb edzésem. ”

A versenyre való visszatéréshez a Roversnek vissza kellett vennie a kezdeményezést.A második felében ígéretes, hogy Marshall – ismét a bal lábánál – Randolph célját tűzte ki célul, és a hazai oldal egy kis időt töltött a West Ham környékén. Taylor azonban hamarosan elkövette a bántalmazást, Mózes elé, és leereszkedett. Néhány Rovers támogatója dühös volt rá, és az előrelépés könnyek között jelent meg. West Ham könyörtelenül előrelépett, és rengeteg helyet Sportingbet szerzett. Kouyaté talált Emmanuel Emenike-t Randolph góljával szemben, és befejezte az első sztrájkot a klub számára. 75 perccel Kouyaté megkapta a piros lapját, de túl késő lett. Mindössze annyit jelentett, hogy a csapatok egyenletessé váltak, de a West Ham továbbra is uralta. 84 perc elteltével ismét emelkedett az esélye, hogy a korai 18793-as győzteseket egy kicsit elkísérje, mint a Payet is, a második, a későbbiekben is.