Unibet pariuri sportive

Unibet este o casa de pariuri născută pe insula Åland, situată în Marea Baltică între Finlanda și Suedia, fondată în 1966 pentru a maximiza veniturile în scopuri caritabile. Până în acel an, organizațiile non-profit din Åland și-au operat propriile mașini de pariuri și jocuri de noroc.

Unibet pariuri sportive a fost fondat pentru a combina aceste operațiuni în cadrul unei singure licențe de jocuri de noroc oficiale și a făcut în colaborare cu asociațiile membre ale fondare: de îngrijire a sănătății publice din 1999, Unibet este prezent pe Internet și a crescut de la doi angajați în fază incipientă la mai mult de trei sute astăzi. Din iunie 2012, odată cu intrarea în vigoare a legii jocurilor de noroc din Spania, Unibet are o licență de a opera pe piața reglementată.

20 EUR Bonus – Unibet Pariați acum!

Pariuri sportive în Unibet

Ca și în majoritatea caselor de pariuri de astăzi, fotbalul este cel mai important sport de pe site-ul Unibet. Competențele precum Liga Campionilor, Europa League, Liga BBVA și Premier League din Anglia au acces direct în secțiunea evidențiată. În plus, din meniul principal de fotbal puteți accesa diverse ligi, populare și puțin cunoscute. Alte discipline care au un loc de importanță sunt tenisul și Formula 1, în timp ce lista de sport cuprinde în jur de 20 de opțiuni. Deși se întâlnește cu așteptările generale, este clar că aceasta are încă o cale de creștere în acest sens.

Metode / opțiuni de depozit: card de credit, Neteller, Paysafecard, transfer bancar, Skrill Moneybookers.

Metode / opțiuni de retragere: Neteller, Transfer bancar, Moneybookers

Transmiteți cel mai bun pariu cu un bonus de € 20 fără risc

Cum funcționează promoția Unibet?

La fel de simplu ca deschiderea unui cont la sport în cameră pariuri Unibet și de a face un depozit cu codul promovează, și puneți un pariu de până la 20 € într-un singur joc sau categorie de prognostic, ar trebui să eșueze, Unibet va returna banii un termen maxim de 72 de ore, care poate fi redus dacă contactați asistența clienților prin chat.

Este necesar să faceți un depozit pentru a accesa bonusul de bun venit. Promoția constă dintr-un pariu gratuit de 20 de euro, dacă pierdeți pariul, vă întoarceți banii pentru a reveni pentru a plasa pariuri pe camera paf.es pentru ea, amintiți-vă să profite de bonus sub termenii Unibet, pariu 20 de euro nu pot fi niciodată un pariu combinat.
Această ofertă este valabilă numai pentru Spania sau pentru utilizatorii din Spania.

Suport pentru clienți

Dacă doriți să contactați compania Unibet, o puteți face prin telefon sau prin e-mail sau prin poștă obișnuită, scriind o scrisoare la adresa: Ríos Rosas 36, 2 derecha, 28003 Madrid

concluzie

Casa Unibet este o companie foarte curioasă de origine suedeză, al cărei motiv este să obții beneficiul maxim pe care să-l folosești pentru scopuri caritabile. De dimensiuni aparente, datorită faptului că nu dispune de unități de pariuri fizice și de limitarea geografică a activităților sale, Unibet este o singularitate plăcută în scena jocurilor online.

Responsabilitatea, seriozitatea și angajamentul sunt unele dintre bazele Unibet, o casa de pariuri fiabile, unde o puteți vedea. Dincolo de orice critică în ceea ce se referă punctual la joc și pariuri, Unibet este o alternativă care poate fi de încredere. Cu 20 de euro puteți face un pariu fără risc care poate veni foarte bine.