Rory McIlroy kihagyja az US Open vágást – az első a nagyban három évig

A Rory McIlroy-t alapul véve a dramatikus narratíva összefüggésében is kiemelkedik az Oakmont szombaton zajló események. Sajnos McIlroy számára – és az arckifejezése három évig nem volt látható – a hullámvasút a legalacsonyabb pontján megállt. A négyszeres fő nyertesnek nem kellett volna így lennie; egy elmulasztott US Open vágás, kevesebb mint egy Sportingbet hónappal azután, hogy McIlroy nyerte az őszi ígéretét az Irish Open győzelmével.

A korai kijárat nem jósolták. Tény, hogy McIlroy – mikor négy a körön belül – hosszú, 17-es sasszáján állt, a nyolcadik. Az északi író csak egy párat tudott tenni, de még mindig elérte a 31-es turnét.A leaderboard díj közepén állt, egyre növekvő galériát támogatva az úton.US Open 2016: harmadik nap – élőben! Bővebben

Ahogy McIlroy elment a 9. pólusra, Sportingbet mobil sportfogadás szüksége volt egy párra, hogy a hat hányadot vágja fel. Egy hajóút egy hajóút bunker eléggé nehéz volt, mielőtt McIlroy elhagyta a labdát a homok csapda, még mindig 158 yard a zászló. Kövesse a csodálatos nyílást a hajóútról egy párra, de legfőképpen, végül egy kettős bogey, ami egy fájdalmas következményt jelentett. Egy 40-es befelé mutató fele megrázta és undorította McIlroy-t, ugyanolyan mértékben, mint amikor a parkolóba sietett.McIlroy az előző kilenc fő indulásakor minden alkalommal eldöntötte a top 25-öt. McIlroy nem tudott túlélni a nagyfilmek zárószakaszaiért, csak ötszer 30 előadáson, az USA-ban három ilyen kvintett Nyisd ki. A Muirfield 2013-as nyílt bajnoka tanúja volt az utolsó nagy kihagyott meccsének, ami legalább megmagyarázható volt, mint egy félelmetes forma közepette. McIlroy közelgő Sportingbet zűrzavarának magjai a 3., ahol a kettőt tizenkettőtől a kettős bogeyig dobta. Ez megdöbbentette a 27 éveseket, ahonnan nem tudott visszaszerezni. És mégis csak a körme haldokló zűrzavarában volt, hogy egy 36 lyukú torna hirtelen valóság volt. A McIlroy játékpartnere, Rickie Fowler is hiányzott a harmadik alkalommal egy sor.Ez csak másodszor jelent Fowler karrierje során, amikor ilyen zavaró sorozatot szenvedett. Szerencsére, a harmadik tag a marquee csoport, a Masters bajnok Danny Willett maradt fenn a későbbi fordulóban három szombat délután. Jordan Spieth is így van. Phil Mickelson törekvése a szent grálának megszerzésére legalább egy évig kell várnia. A 46 éveseknek Sportingbet csak az US Opennek kell teljesíteniük a nagy bajnokságok nagy slamját és Pennsylvania-ba érkeznek finom szeszes italokkal.A 74-es és a 73-as pontok azt jelentették, hogy Mickelson a vonal rossz oldalán csapódott le; amikor szombat reggel korábban befejezte a második fordulóját, az ötszörös fő győztes valóban úgy gondolta, hogy kényelmesen élni fog.

“Úgy éreztem, mintha egy nagyon korrekt megoldás lenne” – mondta Mickelson. “Ha jól játszol, volt olyan csap, amit el tudsz szerezni. Készíthetsz Sportingbet fogadási bónuszok madarakat. Volt néhány nagyon kihívó pars. “Valójában azt hittem, hogy nagyon jól játszottam, kivéve, ha négy vagy öt pár putts-ot csináltam, és hirtelen ketten kettő lennék a bajban. Nem teheted meg itt, mert nincs olyan madártámadási lehetősége, amely ellensúlyozná ezeket a hibákat. Nem voltam túl sok birdie lehetőség.

“A vaskötőim nem rosszul érzik magukat, de csak egy töredék.Ahelyett, hogy 15 métert ütköznék, esélyt adva nekem, 30 láb, 40 láb, és csak azért küzdök, hogy a par. ”

Legalább Mickelson újra megjelent. Henrik Stenson, aki a Sportingbet második forduló 16 lyukán 10 fölött volt, miután ígéretes módon 69-tel nyitott, Florida felé indult, nem pedig 36 lyukon. A svéd később “kisebb” nyaki és térdproblémákat idézett. Az Egyesült Államok Golf Szövetsége bejelentette szombaton, hogy ez a verseny vissza fog térni az Oakmont-be, mert ez lesz a tizedik alkalommal, 2025-ben.A következő évben az US Open ismét a Shinnecock Hills felé indul.

“Az USA Open bajnoksága az Oakmont számára a tizedik alkalommal, 2025-ben, bizonyítéka ennek a finom golfpályának és a hosszú Sportingbet élettartamnak erős kapcsolat az USGA-val a klubban “- mondta Diana Murphy, az USGA elnöke. McIlroy reménykedhet a napló összeütközésében.