Sportingbet fogadás bónusz

Sportingbet fogadás bónuszAz olasz Sportingbet Fogadási Ügynökség több mint 20 éve kínál fogadási szolgáltatásokat. A Sportingbet nem csak fogadhatsz, de online kaszinókban is játszhatsz, pókerezhetsz, vagy más játékokat, bingót vagy kaparós kártyákat is kipróbálhatsz. Ha megnyit egy fiókot a Sportingbet, akkor a fogadások széles skáláját élvezheti, ahol különösen a labdarúgás és a jégkorong dominál. A weboldalak teljesen lokalizált és az ügyfélszolgálat olasz. Jelenleg egy új, 100% -os üdvözlő bónuszt kínálnak új ügyfeleknek.

Az Sportingbet bónusz valóban egy nagyon híres és elismert könyvjelző, több mint 500 000 regisztrált felhasználóval, akik kiváló minőségű online termékeket használnak biztonságos és ismerős játékkörnyezetben. Az Sportingbet kínálja a legnagyobb esélyeket a piacon! Lehetővé teszi a Moneybookers.com-on keresztül történő fizetéseket hitelkártyával és banki átutalással. Ajánlatok LIVE fogadásokra. A múltban Sportingbet is adott egy fogadási csereprogramot, amely már nem elérhető.

Sportingbet bónusz € 60 – regisztrálj most »

A Sportingbet fogadási ügynökség az első olyan vállalatok közé tartozott, amelyek lehetőséget nyújtanak ügyfeleinek a fogadásokra. Bár a valós idejű fogadási ajánlat egy kicsit korlátozott, és természetesen nem hasonlítható össze a Sportingbet élő fogadási ajánlatával, megtalálja az összes legnépszerűbb eseményt, és a klasszikus 1X2-es téten kívül a a gólok egy mérkőzésen (vagy hány mérkőzést tartanak a tenisz meccsen). A fogyatékosság és az Over / Under fogadás is lehetséges. Véleményünk szerint az élő fogadások konzolja egy kicsit gyorsabb, de egyébként nincs mit kritizálni. Minden rendezett olyan eseménynaptárral, amelyen a következő 7 napig fogadható. Sajnálatos, hogy jelenleg a Sportingbet nem kínál sporteseményeket élő közvetítésben.

Amint azt a bevezetőben említettük, megtalálja a Sportingbet kaszinót is, amely több mint 120 játékot és közel 100 nyerőgépet kínál. A videopóker és asztali játékok, valamint az élő kaszinó különböző verzióit is megtalálhatja. A Sportingbet egyéb játékokat, karcokat, lottót és bingót is kínál, amelyek biztosan vonzzák a játékosokat ezekkel a szenvedélyekkel! Azt mondhatjuk, hogy ha meg akarja próbálni egy konkrét játékot, amit a Sportingbet meg fog tenni a honlapján.

A regisztrációs Sportingbet bónusz megszerzéséhez elegendő, hogy a számlán letétbe helyezzük a minimum 10 eurót. Javasoljuk, hogy 60 euró összeget helyezzen be a bónusz maximális összegének megszerzésére. A Sportingbet fogadási ügynökség megduplázza a befizetést, a bónusz 10-szer kell tennie, a teljes díj 3,00 (teljes jegyösszeg) 60 napon belül. Ugyanaz a 60 eurós bónusz is elérhető az online kaszinóban.