Brno – Dukla Praha 0: 1, după o oră de joc Berger a decis să execute o sancțiune

“Nu am avut două sau trei treceri în spatele nostru pentru a ne ajuta să intrăm în joc. Aceasta a fost sursa dominației constante a lui Dukla. A fost o avere că nu am înscris un gol în prima repriză. Am crezut că în a doua jumătate jocul nostru va merge în sus. Nu e așa de rău să jucăm nouăzeci de minute. Din păcate a venit pedeapsa nefericită „, a regretat Brno antrenorul Václav Kotal.

Brno nu a reușit să se potrivească prea, prima lovitură de la gol a trimis Unibet acasă de până la 75 de minute. Apoi au avut mai mult de o șansă, dar chiar că nu a folosit.

Zbrojovka pentru a construi pe o serie de eșecuri și căderea de ultimele cinci jocuri la domiciliu a pierdut pentru a patra oară.Invers Dukla încheiat la 300 de minute împușcat rapid.

Brno antrenor Kotal clasate în gama de pornire două noi autografe mijlocașul Radek Buchta și atacantul Čtvrtníček. Dar absent căpitanul echipei răniți Zavadil, care a apăsat sistemul Zbrojovka jocul.

Dukla a început prudent, bazându-se pe asigurarea apărării. Dar ea a devenit treptat conștientă de inofensivitatea adversarului ei și a preluat treptat inițiativa. Atacată de multe ori pe aripa dreaptă a apărătorului Karavaev, acțiunea a fost cea mai periculoasă. Cu toate acestea, Dukla a ratat pasul final care va fi lansat pana la final.Cele mai mari oaspeții șanse au avut o Unibet case de pariuri online bonusuri jumătate de oră după joc, atunci când firele de pe un dop de tun a avut portarul dificultăți în a mers bine.

De-a lungul a doua jumătate de deschidere Zbrojovka luptat cu precizie în trecerea la contraatac, iar cele mai multe evenimente sa încheiat după prima trecere răsfățat. Cele mai multe bile nakopávaných adunat din nou zadáci Dukla.

performanță slabă după ce membrii participanți a schimbat părți și sa alăturat Dukla care au menținut în continuare dominația lor teritoriale, dar în cele din urmă a fost inofensiv. Câteva încercări rare de la centru au făcut dincolo de obiectiv. Până la 65 de minute pentru a țese acasă apărare Považanec, care a bătut în pedeapsa Jugas suprafața de pedeapsă și a ordonat Berger schimbat.

72ndminut pentru oaspeții după fundașii gazdelor Unibet ezitând pentru a adăuga un al doilea gol, dar momentul decisiv Blazek ratat obiectivul. În ultimul trimestru al anului o oră, pentru a discuta despre cetățenii Brno, au elaborat câteva șanse de a face față cu ei, dar nu a reușit.

„Pentru noi a fost un meci foarte important. Dacă nu am câștigat meciul, Brno ar ajunge la un punct. Victory apreciază și respectă faptul că am depus cel puțin șaptezeci de minute, o performanță bună „, a spus antrenorul vizita Luboš Kozel.