Gary Neville ser positivt som Valencia redder sent Bet365 poeng mot Rayo

Paco Alcácer sene utjevning reddet Gary Nevilles blushes ved å tjene en tilfeldig Valencia en 2-2 hjemme-trekk med nedrykningstruende Rayo Vallecano.

Rayo tok en 15-minutters ledelse gjennom Jozabed, men tidlig i sekundet halv Álvaro Negredo skår et fantastisk mål fra 50 meter for å gi Valencia en utligning de knapt fortjente, bare for Diego Llorente for å gjenta gjestenes ledelse i det 69. minutt. Valencia-frustrasjonene nådde da et kokepunkt da Alcácer hadde hva så ut til å være et legitimt mål som styrte offside, men Bet365 angriperen nettopp igjen med 88 minutter for å unngå det som hadde vært et katastrofalt resultat for Valencia og Neville, med hjemmespillerne å kjenne deres misfornøyelser både på halvtid og heltid Whistles med mer av sine egne. Valencia 2-2 Rayo Vallecano: La Liga – som det skjedde Les mer Nevilles side sitter tiende i Primera División-bordet etter 20 kamper, 16 poeng utenfor den endelige Champions League-spotten , og har ikke vant et spill siden 7. november da de slengte Celta 5-1.Rayo siste seier kom samme dag, mot Granada, og Vallecas-klubben er midt i sitt verste løp siden 2003, da de ble henvist, og forblir i faresonen. Neville droppet målvakten Jaume Doménech for Australias internasjonale Mat Ryan og fjernet Aymen Abdennour fra truppen helt etter dårlig showings mot Real Madrid og Real Sociedad, men tilbakekalte Negredo.

Valencia slo Granada 3-0 i Copa del Rey sist torsdag for å forsegle en 7-0 aggregat vinner og bokmerker sin plass i kvartfinalen, og før kampen snakket Neville om betydningen av å oversette lagets form i cupen til ligaen.Da det var over, innrømmet han sin frustrasjon ved en Bet365 uheldig første omgang, men insisterte på at han kunne se positive resultater fra svaret sitt i andre.

Det er vanskelig å forklare hva som skjedde i første omgang var en veldig skuffende ytelse, “sa Neville. “I fotball må du vinne og nyte deg selv, og vi viste ikke noe av det. Vi må rette opp dette umiddelbart. ”

Positivene? “Vårt svar i andre omgang og det faktum at spillerne viste en vilje til å kjempe,” sa han. “Jeg har tillit til det arbeidet vi gjør, og jeg er enig i at resultatene ikke er det vi hadde håpet på.”

Det er ikke på grunn av mangel på innsats fra spillerne.Vi har et poeng, vi skal fortsette å jobbe i morgen, og jeg er sikker på at hvis vi bruker oss som vi gjorde i andre halvdel, får vi flere poeng. “Det kan vise seg å være sant, men mye av fansens frustrasjoner her stammer fra det faktum at Rayo dukket opp langt mer vakt enn deres bedraggled verter fra starten; med bare to minutter bratte venstrebacken Nacho til volley og sendte et hjørnespark. Bare øyeblikk senere drev den venezuelanske angriperen Miku et kryss fra Jozabed mot tverrstangen og Valencia så økende nervøs; Det var liten overraskelse da de falt bak på 15 minutter.Adrián Embarba kom ned til høyre og krysset mot Jozabed, som svingte for å skyte første gang inn i det fjerne hjørnet.

Ved slutten av første halvår hadde vertene klarte Bet365 bonus bare tre skudd til Rayo åtte, knapt bekymrende målvakt Juan Carlos, og ble booed av banen av Valencia-fansen, som også sang: “Vi har fått nok.”

Det var liten forbedring ved starten av andre halvdel, og Miku savnet en klar sjanse til å doble Rayos ledelse, skyte bredt av langt innlegg fra nært hold. Boosen vokste høyere da Rayo angrep igjen, Ryan tvunget til å lagre tre påfølgende sparer fra Roberto Trashorras og Jozabed før forsvaret til slutt slettet.Deres formuer endret seg da Negredo kontrollerte en lang ball rett foran senteret og så Juan Carlos ut av linjen og produserte en strålende lob over målvakten for å score et av målene til sesongen.

Det drev en revival og minutter senere nådde Negredo ballen til å spille i Rodrigo Moreno til høyre, men Juan Carlos kom overfor å parry innsatsen. Valencia var ikke i stand til å holde momentet i gang, og innrømmet igjen i den 69. minutt. Ingen sporet Llorente fra et hjørne og forsvareren var i stand til å skyte uovervåket inn på nettet.

Alcácer hadde erstattet Negredo noen minutter tidligere og så ut til å ha nådd da han strøk Rodrigos pass inn i det fjerne hjørne, men det ble feilaktig slått av.Han fikk målet han fortjente, skjønt, to minutter før slutten, som dukket opp ved lengre stolpe, for å skyve Zakaria Bakkalias lave pass i nettet.