Početni Bet365 bonus za dobrodošlicu

bet365 hrvatskaGlasnogovornik kineske komunističke stranke pridružio se netizensima zemlje u zlostavljanju australskog plivača Macka Hortona, nakon što je Horton odbacio Bet365 svog kineskog kolege Sun Yang tijekom Olimpijade u Rio de Janeiru zbog prošlog dopinga.

“Bez obzira na stvarne razloge, Horton nema razloga da se ponosta na ono što je rekao o Suncu”, izjavio je u ponedjeljak Bet365 novinski dnevnik Global Times. “Zapravo mislimo da bi Australija trebala biti neugodno s Hortonovim primjedbama.”

“U mnogim ozbiljnim esejima koje zapisuju zapadnjaci, Australija se spominje kao zemlja na rubu civilizacije. U nekim slučajevima, oni se odnose na ranu povijest zemlje kao britanski pomorski zatvor.Ovo sugerira da nitko ne bi trebao biti iznenađen zbog Bet365 neciviliziranih djela koja proizlaze iz zemlje. “Sunce uživa ogroman status slavne osobe u Kini, a njegovi pristaše bili su predvidljivo razočarani kad je izgubio Hortona u 400 m slobodnim stilom u subotu. Taj razočaranje okrenuo se bijesu kada je Horton ponovno nazvao Sunom “drogom” nakon utrke. Sunce je služilo tri mjeseca zabrane 2014. godine za tragove trimetazidina, što je plivač Bet365 rekao da uzima za lupanje srca , Nakon što je u nedjelju nakon što je nedavno nazvao drogu droge, Horton je ponovno upotrijebio termin na konferenciji za tisak poslije utrke, čak i dok je sjedio pored njega Sun.Global Times (@globaltimesnews) Je li # Horton glup ili je australski medijski zlo?Ili samo ima drukčiji moralni standard Hortonovi komentari bili su najvažnija tema u nedjelju i Bet365 ponedjeljak na Sini Weibo, glavnom gradu Kine društvene medijske platforme, s jednim netizenom koji izražava nadu da će Horton “ubiti lokalni klokan”.

“Horton se mora ispričati Sunu Yangu”, rekao je drugi komentator pod imenom @yuuubaby. “Je li australski Horton imao tako loše odgoj? Nema kvalitete! Sportaš nema sportski moral! Kako je osposobljen za osvajanje zlatne medalje!Kako biste nas Bet365 mogli klepati? “Još jedan predložio Horton je koristio nepristojnu taktiku s njegovim komentarima.” Znao je da je Sun Yang imao više igara za igru, pa je ovaj trik koristio kako bi napali mentalitet Sun Yanga “, napisao je netizen. Kinezi uzimaju veliki nacionalni ponos na svojim olimpijskim igračima, no Rio igre nisu stigle do sjajnog starta za momčad China.Mack Horton govori nakon zlatnog plivaju kao nemiri Bet365 otrovi Rio bazen Pročitajte više

Prošlog je tjedna Međunarodna udruga sportskih novinara izvijestila kako je kineski hodnik Shi Dongpeng i njegov čovjek s kamerama opljačkani tijekom razrađene i neugodne prijevare. Kada su dvojica muškaraca stigli u svoj hotel u Rio, jedan muškarac Bet365 povraćao je na Shi, a kad je Shi otišao očistiti, netko je ukrao svoje stvari. “Nacionalna zastava je simbol zemlje.Kineski državni mediji u početku su izvijestili kako su zastave izrađene u Kini, no kineski konzulat u Rio poslije je osporio tu tvrdnju navodeći da su zastave proizvedene negdje drugdje.

more: početni bonus za dobrodošlicu