Thwaite och Golec som ska avgå Bet365 som Perth Glory A-League exodus fortsätter

Avgångarna fortsätter att komma till Perth Glory med A-League-klubben som bekräftar Antony Golec kommer att avgå denna vecka och Michael Thwaite kommer sannolikt att gå med honom. Golec och Thwaite är bara de senaste spelarna för att avsluta Glory som för närvarande sitter ett halvt dussin utanför de sex bästa efter en gritty 2-2-rubbning Bet365 hemma till Melbourne City på lördagskvällen. En annan A-League-mästerklass av Mooy kan inte få Stad över Perth Glory Läs mer

Förra veckan sa Perth adjö till internationellt par Sidnei Sciola och Guyon Fernandez med tidigare republiken Irlands anfallare Andy Keogh som återvänder under januariöverföringsfönstret.Golec och Thwaite går med Jamie Maclaren, Rostyn Griffiths, Danny Vukovic, Mitch Nichols och Scott Jamieson, som lämnade efter förra säsongen efter lönkonkandalen som såg klubben förbjuden att delta i finalen.

Glory Chief Executive Peter Filopoulos avslöjade Golec flytta sig till Moldavas outfit FC Sheriff efter att ha spelat bara sex matcher för Perth efter signering från Western Sydney tidigare Bet365 denna säsong. “Vi färdigställer villkoren för det ämnet till det medicinska som är OK, vilket vi förstår det var”, säger Filopoulos. “Vi kommer att slutföra villkoren för den överföringen den här veckan jag kan tänka mig.”

Thwaite har varit en hörnsten i Glorys försvar under tre och en halv säsonger. Men en gång lät han sina känslor kännas på klubbens lönskapsdram i fjol, hans dagar var numrerade.Han har varit sidelinerad de senaste två veckorna och det förefaller en fråga om tid tills han leder till en kinesisk klubb. “Det finns några samtal och viss korrespondens med ett par kinesiska klubbar genom olika agenter, men vi har inte slutat något än, “Filopoulos sa. “Jag är säker på att under den här veckan kommer det att finnas några utvecklingar på den fronten.Michael har några ambitioner och vi har känt det i flera månader. ”

” Han hade en överenskommelse med klubben att om något Bet365 spelbolag bonus kom sin väg under det återstående kontraktet som slutar i maj, att vi inte skulle stå i vägen. ”

I bättre nyheter för Glory kommer fröken Socceroos försvarare Josh Risdon inte att släppa taget när som helst snart. “Det har inte funnits någon diskussion om Josh Risdon som lämnar in i det här fönstret och vi är väldigt angelägna om att han ska förlänga sitt kontrakt här på klubben under ytterligare två år, säger Filopoulos. “Vi är i djupa diskussioner med honom och hans ledning just nu.”