Wales je prošao pokraj Italije s Georgeom Northom, koji je osvojio devet pokušaja

U Walesu nije bilo pogrešnog početka, kao što je bilo tjedan dana prije u Twickenhamu, a taj rezultat nikada nije bio sumnjičen u trenutku kada je njihov povratak u poluvremenu Rhys Webb osvojio prvih od devet pokušaja s jedva pet minuta na satu , Krov je bio zatvoren, ali obrambena vrata Italije zauvijek su zaokretale na bet365 svojim šarkama. Čak i bez njihovog kapetana, Sam Warburton, koji je posljednji puta bio vidljiv na nosilima u Twickenhamu, Wales je previše tempo i moć za Italiju Koji nikada nisu osvojili u Cardiffu. Wales je u prvoj polovici zaredao 27 poena bez odgovora. Ako bi samo njihovi pristaše pomislili, mogli su početi kao prošli vikend. I oni su dobro završili.Ovo je bila najveća pobjeda Walesa u šest zemalja i najviše bodova koje su postigli u prvenstvu. Dan Biggar je prošlog bet365 tjedna slijedio svoj pokušaj s osobnim točkama od 21 prije nego što je Rhys zamijenio u satu Priestland. Wales je bio impresivan, ali Italija, za koju je ovo bila posljednja igra pod njihovom glavnom trenerom Jacquesom Brunelom, čini se da se pogoršala kad je turnir napredovao. Ako i kada Conor O’Shea preuzme kontrolu, ravnateljica ragbija Harlequins će imati dosta posla na bet365 klađenje putem interneta rukama. Očekuje se kako će imenovanje novog muškarca biti objavljeno u Milanu ove srijede. Wals 67-14 Italija: Šest naroda – živjeti! Pročitajte više

Italija je šest nacija otkopčana i njihova bjelina nije bila teško predvidljiva.Oni su priznali užasne 224 boda u prvenstvu i teško je smatrati da su šest tjedana ranije samo propustili pad cilj od pobjede Francuske u Parizu. Sergio Parisse, njihov kapetan koji je zgrabio taj udarac, i Martin Castrogiovanni su oboje zaradili svoje 119. kape, a obojica su se ratnjaši zaglavili na ono što će zasigurno biti njihov posljednji nastup ovdje u plavoj košulji. U nevolji trenutak Webb, natrag u stranu nakon oporavka od njegove slomljene nogu, burrowed preko linije bet365 ubrzo nakon što je Hallam Amos bio spriječen od bodovanja u kutu. Biggar je produžio vodstvo kaznom nakon što je Parisse bio kažnjen zbog neuspjeha i Wales je gore i trčanje.

Nije da talijanski naprijed nisu bili uvijek konkurentni.Francesco Minto ubacio je George North i napustio krilo, a Justin Tipurić, Warburtonova zamjena u zadnjem redu, morao je napustiti teren nakon što je srušio bet365 teren iz linije. Ross Moriarty zamijenio je Tipurića, a uskoro su Italija ponovno stigla na prijamnu stranu, s tim da je policajac Guglielmo Palazzani poslao u gnijezdo kako bi spriječio Webbu da uzme brzu kaznu. Italija je jedva mogla priuštiti da se igra sa 14 muškaraca i kada je Biggar izmijenio propusnice s Jamiejem Robertsom kako bi se obranio talijansku obranu i polovica leta ispod postova počela je izgledati strašno. Wales je tada napao od dubine s Robertsom i Jonathanom Daviesom, dajući Sjeveru priliku za vožnju brijega i Davies je zauzeo bet365 unutarnji prolaz od 30 metara.

Nakon prekida nastavio se jednosmjerni promet.Lijep povratni put prema sjeveru daje Robertsu šansu da se prebaci u kut. Castrogiovanni je napustio teren, razgolio se na rogove, ali je izrekao bijednu figuru. Ne bi bio sretniji. Wales je osvojio liniju i Sjeverna promjena ritmova i skretanje bokova omogućilo je krilu da iskoristi još jedan ogroman jaz u talijanskoj obrani kako bi se probijao. Neki odlazak došao je napokon za Italiju kada je Palazzani pomirio za svoje Ranije grijehe kako bi osvojili svoj prvi pokušaj nakon što su njihovi naprijed krenuli na rolling bet365 maul iz lineout. Međutim, Liam Williams uskoro je otkinuo rezultat s pokušajem u kutu.Kao što su imali u Dublinu, Italija je prekasno otišla, no pokušaj Gonzala Garcie bio je dobar, a centar je poskočio nakon lijepe paljbe i preokrenuo njegovu letjelicu, Tommaso Allan. Moriarty je tada bio Prebačen iz linije za sedmi velški pokušajte prije još dva okrutna pletiva noža. David Odiete, talijanski vratar, smatrao je da je postigao rezultat nakon što je trčao skoro dužinu terena. Ali nije čuo eksploziju zvižduka Romain Poitea. Igra je nazvana natrag i Moriarty je zabio drugi pokušaj iz kazne. Gareth Davies, zamjena Webba, potrčao je u bet365 devetom pokušaju u posljednjem kretanju utakmice. Parisse se probudio nakon utakmice, kada je bilo predloženo da će budućnost talijanske Škode nastaviti raspravljati u svjetlu Ovog rezultata, ali ovo je bio tamni dan talijanskog ragbija.Ozljede su potkopale kampanju, ali kako je talijanski kapetan rekao: “U prošlosti smo imali povijesne rezultate. Ako Irska ili Škotska ili Francuska završe dno slijedeće sezone, ljudi će pozvati na njihovo odbacivanje?

Sjever je dobio čovjek nagrade za bet365 utakmicu, ali bilo koji od njihovih povratnih linija imali bi kvalificirani i velški navijači napustili stadion Kneževina S osmjesima na licima. Ali momčad Warrena Gatlanda morat će biti još kliničnija od ovoga kad putuju u Novi Zeland ovog ljeta. Gatland kaže kako njegova strana veseli putu kada Wales igra tri testa. Sve crnce možda ne gube previše spavanja još malo.